Bryllup

Ønsker du at tilføje et strygerensemble til dit bryllup eller fest, er du på rette spor.

Bryllup/Event
Copenhagen Strings har mange års erfaring med musik til bryllup og events og sætter meget gerne prikken over i’et til vielse eller efterfølgende reception. Vores konstellation er meget fleksibel og tilbyder alt fra solo-cello til fuldt strygeensemble. Har i specifikke musikalske ønsker - for eks. akkompagniment ved solistfremtræden eller arrangementer af specifikke numre, er vi behjælpelige med dette også. 
Musik
Det der er med stolthed i stemmen, at vi med et repertoire der spænder lige fra det helt klassiske, gamle kendingsmelodier fra 1930 og 40’erne, til både jazz og pop/rock kan kalde os Danmarks største leverandør af strygere til bryllups og events. Vi ligger stor vægt på at imødekomme netop jeres ønsker, og give arrangementet et løft med stil gennem stemningsfuld musik, punktlighed og nærværende musikere med god energi.
Hvor?
Copenhagen Strings spiller primært til events på Sjælland og Fyn. Afholdes dit arrangement længere væk, skal du være meget velkommen til at kontakte os, men være opmærksom på eventuelle tillæg for tid og transport. Vi tilbyder musik både inden- og udendørs forudsat, at vi har overdække i tilfælde af regn, sol, m.m. Vores instrumenter er antikke og yderst følsomme for varme kulde og fugt.