Musik til bryllup

Bryllupssang

Et bryllup udover det sedvanlige

Der er mange ting der skal være på plads til et bryllup. Lad Copenhagen Vocals være prikken over i’et, ved at gøre jeres vielse eller reception stemningsfuld og personlig.

Sang til bryllup og event

Copenhagen Vocals sætter guldkant på jeres store dag

Leder i efter bryllupssangere, der kan bringe et strejf af elegance til jeres særlige dag? Led ikke længere end vores klassisk uddannede sangere i topkvalitet! Med enestående talent og mange års erfaring er Copenhagen Vocals sikre på at gøre dit bryllup til en virkelig uforglemmelig oplevelse. Copenhagen Vocals består udelukkende af sangere der er uddannet på det kongelige danske musikkonservatorium, og vi vil mere end gerne være med til at gøre jeres vielse, reception eller bryllupsfest komplet. Med sang og musik kan vi formidle de følelser og stemninger som ikke kan udtrykkes enbart i ord. 

Musik til bryllup
Bredt repertoire

Fra klassisk, til jazz til pop

Giv jer og jeres gæster den mest personlige oplevelse ved at vælge musik som betyder meget for jer, og som sætter netop den stemning i søger. Vi tilbyder både klassisk sang af komponister såsom Händel og Bach, lige så meget som topmoderne musik, danske sange og ældre hits. Vi tilbyder solosang og helt op til sangkvartet. Vi lægger stor vægt på at imødekomme jeres ønsker, og giver jeres ceremoni eller reception det helt rigtige løft. 

Eksempler på musik: 

Lyse nætter / Alberte Winding

All of me / John Legend

Eternal Source of Light Divine / Händel

Dancing queen / ABBA

Can’t help falling in love / Elvis Presley

Ave Maria / Schubert eller Bach

Vi kommer til dig

Lad os skabe en fantastisk stemning til jeres bryllup

Copenhagen Vocals synger primært til events på Sjælland og Fyn. Afholdes dit arrangement længere væk, skal du være meget velkommen til at kontakte os, men være opmærksom på eventuelle tillæg for tid og transport. Vi tilbyder musik både inden- og udendørs. Hvis i ønsker sang til jeres bryllup, eller har spørgsmål herved, er varmt velkomne til at kontakte os!

Book idag herunder: 

Scroll to Top