Musik til events

Magi til dit event

Tilføj magi til dit event

Med musik bliver hvert et arrangement komplet. Copenhagen Vocals vil gerne skabe stemning til dit event og gøre det til en større oplevelse for dig og dine gæster. 

Sang til event

Copenhagen Vocals skaber fantastisk stemning til fest, konference og andre begivenheder

Sangerne i Copenhagen Vocals har mange års erfaring med musik til og events og sætter meget gerne prikken over i’et til dit arrangement. 

Vi er fleksible overfor ønsker om sammensætning og kan tilbyde alt fra solosang helt op til firstemmig musik. Det er dig der bestemmer, om musikken skal bruges som pausemusik mellem foredrag, baggrundsmusik til mingel eller som indslag til en fest. Vi synger primært uden akkompagnement af instrumenter, men har også rigelige muligheder for at levere musik sammen med både messinginstrumenter, strygere eller pianist.

Musik til events
Bredt repertoire

Fra klassisk, til jazz og pop

Vi er glade over at kunne fortælle, at vi har et repertoire der spænder lige fra det helt klassiske, og gamle hits fra 1900-talet, til både jazz og nyskrevet pop. På den måde kan vi sætte den helt rigtige stemning du ønsker opnå til ditt arrangement. Det er altså kun fantasien der sætter grænser, for den musik vi kan leverere til den helt særlige dag. 

Eksempler på musik til events:

Summertime / Gershwin

Dancing queen / ABBA

Fly me to the moon / Howard

When I’m sixty-four / Paul McCartney

O mio babbino caro / Puccini

Morning has broken / Cat Stevens 

Danske salme og sange såsom: Det dufter lysegrønt af græs, Den blå anemone, Lyse nætter, Nu blomstertiden kommer

Vi kommer til dig

Lad os skabe en fantastisk stemning hos dig, til dit event

Copenhagen Vocals synger primært til events på Sjælland og Fyn. Afholdes dit arrangement længere væk, skal du være meget velkommen til at kontakte os, men være opmærksom på eventuelle tillæg for tid og transport. Vi tilbyder musik både inden- og udendørs. Varmt velkommen til at kontakte os!

Book idag herunder: 

Scroll to Top