Om Copenhagen Vocals

Copenhagen vocals

Hvem er vi?

Copenhagen Vocals tilbyder sangere til alle former for events – og det er mulighed for at bestille alt fra solosang til et lille kor. Copenhagen Vocals består af udelukkende af professionelle sangere med bred erfaring indenfor performance, samt sang til events og ceremonier. 

Nogle af vores grundværdier er at holde et højt musikalsk niveau, kombineret med at formidle tekst og musik på en personlig måde som giver hvert enkelt arrangement en ekstra dimension.

Gør jeres dag mindeværdig

Solosang eller sangkvartet - vi opfylder jeres ønsker

Lad Copenhagen Vocals sætte guldkant på jeres dag med alt fra soloindslag til flerstemmig musik. Vores repertoire spænder bredt, fra klassiske toner til moderne pophits, og vi tilpasser vores sangvalg efter dine ønsker. Vi leverer ikke blot musik i kirken, men skaber også stemning ved at synge ved for eksempel udendørs arrangementer eller til borgerlige vielser.

Ved at vælge os får du ikke kun dygtige sangere, men også kunstnere med en solid baggrund fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med bred erfaring af performance. Vi er overbevist om, at musik kan berige øjeblikke og gøre en vigtig dag endnu mere mindeværdig. 

Vores passion for både klassisk og populær musik sikrer, at vi kan imødekomme enhver smag og skræddersy vores performance efter dine præferencer. Skriv blot en mail eller ring til os, så finder vi ud af en løsning.

Medlemmer

om Copenhagen Vocals
Musik til events

Josefin Kaminski


Louise McClelland Jacobsen

Nikole Damgaard Sokianos

Anne-Sofie Søby Pilmark

Scroll to Top