Copenhagen Winds

Vi er stolte af at have musikere, der spiller i alle de førende orkestre i Danmark, såsom DRSO, Det Kgl. Kapel og Copenhagen Phil. Du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet og den mest professionelle musikalske oplevelse, når du vælger os.

Bryllup

Skab en uforglemmelig stemning med fortryllende blæsere til dit bryllup!

Begravelse

Skab en smuk afsked med vores begravelsesmusik. Lad tonerne udtrykke det ord ikke kan, og book os for at skabe en mindeværdig musikalsk oplevelse

Morgenmusik

Fejr dit sølv- eller guldbryllup med vores morgenmusik. Lad tonerne markere jeres store dag og book os for en musikalsk fest, der hylder jeres stærke bånd!

Julemusik

Oplev en magisk julestemning med os fra Copenhagen Winds, når vi fylder rummet med vores fortryllende julemusik ved diverse julearrangementer mm.

Tyrolermusik

Med os får man ikke bare musik, men en komplet oplevelse af tyrolerkulturen, der garanteret vil gøre enhver begivenhed mindeværdig.

Det siger tidligere kunder

Palle
Læs mere
Gode til enhver lejlighed. Vi har brugt CopenhagenWinds flere gange og de er altid fantastiske. Senest ved begravelse men også tidligere til fødselsdage og andre festligheder. Så de kan altid bruges til enhver lejlighed. Super professionelle og dygtige
RasmusDencker
Læs mere
Proffesionelle og ikke "bare" fritidsmusikere Jeg har haft æren af dem 2 gange. Både til et sølvbryllup og til en 60 års fødselsdag. Det er tydeligt at mærke de er professionelle og ikke "bare" fritidsmusikere. Kan klart anbefales
DorritChristensen
Læs mere
En uforglemmelig oplevelse! Jeg havde den fantastiske oplevelse at… Jeg havde den fantastiske oplevelse at have en blæserkvartet til at underholde til min 70 års fødselsdag! Musikken blev leveret i topklasse og ikke bare musikken, men også de fire musikere var meget underholdende for både de yngre og de ældre i selskabet! Det musiske indslag var helt sikkert dét, der gjorde min fødselsdag uforglemmelig
Tidligere
Næste
Fortryllende ensemble til dine arrangemnter

Om Copenhagen Winds

Oplev en musikalsk magi som aldrig før! Uanset om det er en bryllupsfest, begravelse, firmaevent eller fødselsdagsfejring, leverer vi den perfekte lydkulisse til enhver lejlighed. Vores ensemble består af nogle af landets dygtigeste blæsere, der har brilleret på scener og begivenheder over hele landet.

Vores erfarne musikere som spiller i landet førende symfoniorkestrer, skræddersyr repertoiret efter dine ønsker og skaber en atmosfære lige efter dine ønsker. Med en unik blanding af professionalisme og lidenskab sikrer vi, at din begivenhed bliver mindeværdigt.

Copenhagen Winds
Vi skræddersyer arrangmentet til dig

Fra klassisk, til jazz til rock

Lad vores blæsere løfte stemningen og give dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Fra jazzede toner til elegante klassikere – vi har det hele. Giv din begivenhed et lydspor, der vil blive husket i lang tid fremover.

Kontakt os i dag og lad os sammen skabe musik, der gør din fejring til noget helt særligt. Med vores talentfulde blæsere er intet arrangement for stort eller for intimt – vi klare det hele med stil og virtuositet.

Scroll to Top