Musik til begravelse

Tag en smuk afsked

Skab en smuk afsked med vores begravelsesmusik. Lad tonerne udtrykke det, ord ikke kan, og book os for at skabe en mindeværdig musikalsk oplevelse

Copenhagen Winds skaber stemning, stil og nærvær til dit event

Lad vores blæsere løfte stemningen og give dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Fra jazzede toner til elegante klassikere – vi har det hele. Giv din begivenhed et lydspor, der vil blive husket i lang tid fremover.

Kontakt os i dag og lad os sammen skabe musik, der gør din fejring til noget helt særligt. Med vores talentfulde blæsere er intet arrangement for stort eller for intimt – vi klare det hele med stil og virtuositet.

Musik til begravlelse
Bredt repertoire

Eksempler på musik til Begravelser

Bach: Air

Bach: Jesu bleibet meine Freude

Schubert: Ave Maria

My Way,

What a wonderful world

Om lidt bli`r her stille

Amazing Grace,

En Dejlig Dag

Book idag herunder: 

Oftes stillede spørgsmål

Vores priser er baseret på flere faktorer - 

hvor mange musikere du ønsker, arrangementets varighed, mængden af musik og behovet for evt. en arrangør. Der pålægges desuden transportomkostninger for arrangementer uden for Storkøbenhavn. Send os gerne en e-mail eller ring og få en snak hvis I har spørgsmål om priser.

• Et smukt præludium.

• Et særligt musikstykke efter talen.

• Musik under udgangen af kisten.

• Salmeledsagelse med mulighed for overstemmer.

Den mest almindelige bestilling til en vielse er solo trompet eller solo horn med orgel eller klaver, men vi laver alle konstellationer - duo, trio, kvartet eller kvintet som spiller alene uden andre. Hvis i ønsker et nummer med sang og intrument kan dette også være muligt. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Scroll to Top