Musik til events

Magi til dit event!

Copenhagen Strings er et internationalt strygerensemble med base i København. Ensemblet består af professionelle musikere med ambitionen om, at skabe og formidle musik, som vi elsker. 

akustisk musik til bryllup og event

Copenhagen Strings skaber stemning, stil og nærvær til dit event

Copenhagen Strings har mange års erfaring med musik til events og sætter meget gerne prikken over i’et til konferencer, møder, shows eller firmafester. Vores konstellation er meget fleksibel og tilbyder alt fra solo-cello til fuldt strygeensemble. Har i specifikke musikalske ønsker – for eks. akkompagnement ved solistfremtræden eller arrangementer af specifikke numre, er vi behjælpelige med dette også.

Musik til events
Bredt repertoire

Fra klassisk, til jazz til rock

Det der er med stolthed i stemmen, at vi med et repertoire der spænder lige fra det helt klassiske, gamle kendingsmelodier fra 1930 og 40’erne, til både jazz og pop/rock kan kalde os Danmarks største leverandør af strygere til events og særlige lejligheder. Vi ligger stor vægt på at imødekomme netop jeres ønsker, og give arrangementet et løft med stil gennem stemningsfuld musik, punktlighed og nærværende musikere med god energi.

Vi kommer til dig

Lad os skabe en fantastisk stemning hos dig, til dit event

Copenhagen Strings spiller primært til events på Sjælland og Fyn. Afholdes dit arrangement længere væk, skal du være meget velkommen til at kontakte os, men være opmærksom på eventuelle tillæg for tid og transport. Vi tilbyder musik både inden- og udendørs forudsat, at vi har overdække i tilfælde af regn, sol, m.m. Vores instrumenter er antikke og yderst følsomme for varme kulde og fugt.

Book idag herunder: 

Scroll to Top