Copenhagen Vocals

Copenhagen Vocals tilbyder booking af alt fra solosangere op til flere sangere til alle former for arrangementer. Vi synger primært på Sjælland og Fyn. Vi modtager mere end gerne jeres idéer og ønsker om musik og set-up til jeres event.

Wedding

Lad jeres bryllup blive unikt og personligt med jeres absolutte yndlingssange.

Events

Løft jeres event til nye højder og lad os skabe fantastisk stemning til konference, fest eller andre arrangementer.

Funeral

Tag afsked ved at lade tonerne sætte ord på det usigelige.                                        

Reviews

DorritChristensen
Read More
Det var en stor fornøjelse, særdeles underholdende og professionelt fremført, da Copenhagenvocals underholdt til min runde fødselsdag! Jeg kan varmt anbefale gruppen!
ErlingGrentoft
Read More
En vidunderlig musikalsk oplevelse, da vi, til en fødselsdag, blev underholdt med udtog fra flere operaer.
Trine
Read More
Til mit bryllup på Holckenhavn Slot for nogle år siden havde jeg bestilt Josefin Kaminski til at synge en kærlighed sang for min brudgom. Hun sang “Can’t help falling in love” som er vores kærlighedsang som hun selv satte sit eget jazzede præg på, efter mit eget ønske. Det var en fantastisk oplevelse og hun berørte alle tilstede i Riddersalen med hendes smukke stemme. Gruppen får mine varmeste anbefalinger
Moa
MoaAlinder
Read More
På vårt bröllop sjöng Josefin ”Eternal source of light divine” med komp av orgel och trumpet och det var verkligen magiskt vackert! Flera gäster har efteråt berättat hur fin de tyckte musiken var. Vi kan verkligen varmt rekommendera Copenhagen Vocals!
Previous
Next
Fortryllende ensemble til dine arrangemnter

Om Copenhagen Vocals

Copenhagen Vocals består af professionelle sangere med bred erfaring indenfor performance, sang til events og højtidlige lejligheder. Nogle af vores grundværdier er at holde et højt musikalsk niveau kombineret med at kunne formidle tekst og musik på en personlig måde som giver hvert enkelt arrangement en ekstra dimension.

Copenhagen Vocals
Musik til events
Vi skræddersyer arrangmentet til dig

Et bredt repertoire

Lad Copenhagen Vocals sætte guldkant på jeres dag med alt fra soloindslag til flerstemmig musik. Vores repertoire spænder bredt, fra klassiske toner til moderne pophits, og vi tilpasser vores sangvalg efter dine ønsker. Vi leverer ikke blot musik i kirken, men skaber også stemning og følelse ved at synge ved udendørs arrangementer eller til borgerlige vielser.

Scroll to Top